OMRON Sverige

Förbättra liv och bidra till ett bättre samhälle

Vara pionjär inom inspirerade lösningar inför framtiden. Anta nya utmaningar med engagemang och mod. Agera med integritet och uppmuntra allas potential.

eu doorway page industrial 3 sol

Industriautomation

Industrial Automation är en ledande tillverkare av tekniskt avancerade produkter för industriautomation och en ledande leverantör av applikationsexpertis. OMRON Industrial Automation arbetar för att tillhandahålla oöverträffade automationsprodukter och anpassade expertlösningar för alla branscher. Produktportföljen omfattar bland annat fabriksautomation, givare och säkerhet, mekatronik och drivenheter, industrikomponenter samt visionssystem.
BESÖK WEBBPLATSEN
pcb aoi

Inspection Systems

I dagens mycket konkurrensutsatta och kostnadskänsliga tillverkningsmiljö bidrar automation till att hitta en balans mellan kvalitet och hastighet. OMRON Inspection Systems hjälper er att leva upp till de ständigt ökande kraven på kostnadsminskningar och samtidigt upprätthålla högsta tänkbara kvalitet.
BESÖK WEBBPLATSEN
eu doorway page ec 1 prod

Electronic Components

OMRON Electronic Components har den teknik och de kunskaper som krävs för att bygga komponenter för så gott som alla elektriska applikationer. Electronic Components använder ledande produktdesign och ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för att tillhandahålla helt skräddarsydda komponenter och tjänster till kunder i Europa, däribland reläer, brytare, kontakter och givare.
BESÖK WEBBPLATSEN